Pages

tabung masa depan nazz

Friday, 14 March 2014

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

 
 
haaa.... memandangkan hari ni hujung minggu nazz dok godek2 lappy ja kejenya.. assingment bukan xdak, ada tapi tak mau buat lagi hihi.. okey sebelom tu apa kata kita join satu segmen yang di anjurkan oleh blogger yang super dupper awesome ni ayu insyirah... ha senang ja... 
 
kalau kawan2 yang lain nak join meh kita singgah kat sini...


syarat2 nya senang ja..

. 1. first tu korang follow la dulu blog akak kita ni
2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
3. link kan entry yang telah korang buat kat sini
4. kemudian.korang dari mana? (macam nazz ni nazz dari kelantan...mek klate gittew..)hehe.
4. da tu tag kawan2 korang.. nazz nak tag 

myroomate

ok done!! hihi.. 

16 comments:

  1. Selamat bersegmen

    link segmen yg sama : http://cheguzam.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  2. salam. jalan2 dari segmen yang sama * http://jmbelog.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html * DFU

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... dibawah ni ayu dh buat senarai nama peserta... ada masa nanti boleh la blogwalking ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/senarai-peserta-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Ayuinsyirah Mencari Rekan
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan....Jalan kat sini, datang dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama..

    http://csmaryam.blogspot.com/2014/03/ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  7. singgah dan follow kamu.

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Salam Singgah segmen sama. Selamat Bersegmen (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama. Klate jg:)
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
    p/s: slm knl done follow. hrp dpt follow kembali yer..

    ReplyDelete
  10. blogger penang datang singgah sini dari segmen yg sama...
    follower #12

    ReplyDelete
  11. Salam. Abe Kie dari segmen yg sama. Dtg bertanya khabar dan terus follow blog yg awesome ini. Jemputlah dtg ke blog Abe Kie bila ada kelapangan. Terima kasih duhai kawan baru…

    http://jukdin.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  12. miss datng dari segmen sama :D

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/cerpen-islam-ituagamaku.html Jom komen

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..singgah sini n follow dari segmen yg sama ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen sama,,, done follow :)

    ReplyDelete
  15. follower #18 datg tinggal jejak

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete